KLASSISKA WEST

Reseförsäkring

De flesta av Phoenix resor går till länder utanför EU och omfattas alltså inte av den svenska socialförsäkringen. En reseförsäkring för de första 45 dagarna ingår oftast i din hemförsäkring, men den ger dig enbart ett grundskydd. Genom att teckna en tilläggsförsäkring inför din resa, erbjuder försäkringsbolagen dig bättre skydd t.ex. avbeställningsskydd, ersättningsresor vid sjukdom, ersättning vid stöld av bagage, ersättning vid förseningar, transport till sjukhus och mycket mer. Innan du reser är det ofta värt att se över vad de olika försäkringsbolagen och eventuella bankkort erbjuder. Om du gör flera resor per år kan det löna sig att teckna en årsförsäkring.

Hos oss på Phoenix kan du teckna en reseförsäkring genom ERV (tidigare Europeiska) Det är en extra reseförsäkring som kompletterar det reseskydd du redan har i hemförsäkringen. Om du inte har något grundskydd i hemförsäkringen kan du istället köpa en heltäckande försäkring.

Försäkringen skyddar inte bara dig, utan också din upplevelse. Om det till exempel blir badförbud på grund av hajvarning eller om du stukar handleden och inte kan spela golf kan du få ersättning av ERV.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_free_result() in /home/american/public_html/viktig/infodetail.php:378 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/american/public_html/viktig/infodetail.php on line 378