KLASSISKA WEST

INFORMATION

Americantours.se är en plattform som drivs av Phoenix Travel (Phoenix Sweden AB) för att sälja resor till USA, Kanada, och Västindien. Med vår rika kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda er de bästa semesterpaketen till USA och Kanada inkl rundresor med guide, kör själv paket, allt till ett bra pris.
 
Americantours.se är en specialist researrangör som erbjuder de bästa semesterpaketen till USA och Kanada. Vi har ett unikt och omfattande program för rundresor, storstads paket, kryssningar, tågresor, kör själv paket och fly & drive paket i Nordamerika, alla till bra priser.
 
Americantours.se består av entusiastiska människor som delar en djup passion för USA. Vi är stolta över att erbjuda er denna professionella, och personliga service. Vi har utmärkta kunskaper om USA och Kanada och tycker om att planera varje unik förfrågan. Vår kompetens gör att vi kan göra specifika rekommendationer för attraktioner och sevärdheter längs vägen, föreslå alternativa sätt att resa mellan platser, och kan verkligen hjälpa dig att göra din resa i detta unika land oförglömligt.
Låt oss hjälpa dig att planera din resa till ett av de mest intressanta, spännande och vackra land i världen. Vår uppmärksamhet på detaljer och personliga förhållningssätt kommer att göra din resa innehållsrik. Vi erbjuder högsta kvalitet till de bästa pris för resor till USA, allt för att passa alla plånböcker - allt från billiga turer för budgetresenären till högsta lyxen för andra.
Vår vänliga och erfarna personal/ guide gör att du känner dig som hemma under din vistelse i USA och är alltid i beredskap för att hjälpa dig med eventuella önskemål eller frågor som du kan ha. Det är bara att kontakta oss.
 
Vi hoppas att du hittar ditt val i USA från vårt spännande urval av alternativ. Om din vanliga semesterupplevelse gett mersmak, kanske en rundresa med Americantours.se, kan ge er den magiska upplevelse du letar efter. Du kommer att uppleva en resa för sinnena, där det lokala landskapet, kulturen och dess historia kombineras med kända landmärken för att ge dig en verklig insikt i detta land. På Americantours.se, ger vi alltid högsta kvalitet till resenärer, då vi vet vad som gör en semester lite utöver det vanliga. Våra välplanerade och omsorgsfullt utformade tidtabeller ger dig massor att se och göra, liksom gott om tid för fritid och avkoppling.

Affärstider: Måndag-fredag: 09.00-17.30 Lördag-Söndag: Stängt.
Adress: våning 5, Norra Gubberogatan 30, 416 63 Göteborg.
Tel.: 031-14 77 33
Fax: 031-12 50 49
E-mail: info@americantours.se

Org.nr.: 556427-8157
IATA Nr.:80-2 7219 4

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_free_result() in /home/american/public_html/viktig/index.php:360 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/american/public_html/viktig/index.php on line 360