Natt i Washington D.C, USA

PÅ VÄG TILL HOLLYWOOD - RUNDRESA MED BUSS

Hollywood sign, Los Angeles, USA

Vi börjar denna resa i skyskrapornas eldorado New York City och reser via Philadelphia till huvudstaden Washington D.C. Därefter via slagfältet vid Gettysburg och de mäktiga vattenkaskaderna vid Niagara fortsätter vi mot bilstaden Detroit  och "the windy city" Chicago mycket flott beläget vid Lake Michigan, Vi korsar sedan Mississippi och kommer in i klassiska "Vilda Västern" marker med namn såsom Sioux City, Rapid City och Cody. Naturupplevelserna är inte desto sämre med Big Horn Mountains, Yellowstone, Bryce och Grand Canyon för att bara nämna några.

Day 1: NEW YORK
Du ankommer till New York, hela dagen fri för att upptäcka denna fantastiska stad. Övernattning i New York

Dag 2: NEW YORK - PHILADELPHIA - WASHINGTON D.C.
Vi lämnar New York för Philadelphia, där vi tillbringar morgonen med att utforska det historiska distriktet den broderliga kärlekens stad och dessutom nationens födelseplats. Se Liberty Bell, och promenera genom Independence National Historic Park och Mall. Fortsätt sedan till landets huvudstad, Washington, D.C. Övernattning i Washington D.C..

Dag 3: WASHINGTON D.C.
Njut av en stadsrundtur med sådana höjdpunkter som USA Capital Building, Washington Monument, Lincoln Memorial, Vita huset och Arlington National Cemetery, platsen för JFK Memorial. Tillbringa resten av dagen med att utforska några av de många museer som ingår i Smithsonian Institute eller bara promenera längs Potomacflodens strand. Övernattning i Washington D.C.

Dag 4: WASHINGTON DC - Gettysburg - NIAGARA FALLS
Idag besöker vi Gettysburg National Military Park, platsen för ett av de mest avgörande slagen under det amerikanska inbördeskriget, och den plats där Abraham Lincoln gav sitt berömda tal 1863. Vi färdas sedan genom staten New York till Buffalo och slutligen korsar vi den internationella gränsen till Kanada, där dånande brus och dimma i Niagara Falls genomsyrar luften. Övernattning i Niagara Falls.

Dag 5: NIAGARA FALLS - de stora sjöarna - DETROIT
På morgonen sightseeing vid Niagarafallen. Strosa längs Table Rock och se på det dånande vattnet i Hästskofallen. På sena eftermiddagen, återvänder till USA, passerar gränsen och fortsätter till ditt hotell i en förort till Detroit, känd som "Motor City USA". Njut av fri tid om kvällen. Övernattning i Detroit.

Dag 6: DETROIT - CHICAGO
Idag börjar vi tidigt med att besöka det fascinerande Henry Ford Museum. Efter gott om tid att utforska de många utställningarna i museet kommer vi att besöka den närbelägna Fordanläggningen och se på hur en modernt producerad bil rullar av den ständigt upptagna fabriksgolvet. Vi lämnar sedan Motor City bakom oss och reser längs Lake Michigan till Chicago för vår övernattning. Övernattning i Chicago.

Dag 7: CHICAGO
I dag kommer vi att njuta av en kort rundtur bland stadens stadens höjdpunkter inklusive Lake Shore Drive, Magnificent Mile och Navy Pier. Windy City´s  fantastiska höghusarkitektur och en av världens högsta byggnader, Willis Tower (entré ingår ej), vilket ger en bra uppfattning om detta kulturella och ekonomiska centrum. Resten av dagen är fri. Övernattning i Chicago.

Dag 8: CHICAGO - MISSISSIPPI flodöverfart - SIOUX CITY
Resan går genom mellanvästerns farmer över majsfält, vetefält och förbi mjölkgårdar. Sedan tar vi oss över den den mäktiga Mississippifloden och fortsätter i  delstaten Iowa där vi anländer precis som en gång Lewis och Clark gjorde för 200 år sedan till stranden av floden Missouri. Övernattning i Sioux City.

Dag 9: SIOUX CITY - Badlands - MT. RUSHMORE - DEADWOOD / RAPID City
Vi reser vidare  västerut genom gräsmarker i South Dakota och vidare till Badlands National Park, där det en gång fanns buffel och antilop. Parken är fylld med konstiga formade färgrika klippformationer. Därefter fortsätter vi till Black Hills som är heligt för Plains indianer och här finns Mount Rushmore, ett enormt monument med fyra av Amerikas stora presidenter: Washington, Jefferson, Lincoln och Roosevelt. Övernattning i Rapid City..

Dag 10: Deadwood / RAPID CITY - Bighorn Mountains - CODY.
Vi kommer in i delstaten Wyoming, som har tolv bergskedjor blandade med öknar och böljande gräsmarker, och fortsätter till Cody för övernattning. . ** Om övernattning i Cody inte är möjlig på grund av oväder eller dåliga vägförhållanden i Yellowstone, kommer övernattningen istället att vara i Billings / Livingston, Montana. Övernattning i Cody.

Dag 11: Cody - YELLOWSTONE
Åk förbi bergen i Wyoming till Yellowstone, USA: s första nationalpark och njut av en sightseeingtur i detta enorma geotermiska land inklusive: gejsrar, vattenfall, djurliv och raviner. Höjdpunkter inkluderar Yellowstone Lake, Old Faithful, Mammoth Hot Springs, Yellowstone Canyon majestätiska fall, och den vackra Hayden Valley. Övernattning i Yellowstone.

Dag 12: YELLOWSTONE - GRAND TETON  - SALT LAKE CITY
Åk genom Grand Teton National Park (om vädret tillåter) och se fantastiska bergstoppar torna upp sig över 13.000 fot (4000 meter).. Besök Snake River utsiktsplatsen och försök fånga in det fantastiska landskapet som blev känt genom Ansel Adams ikoniska foton. Detta prärieland är hem för vild buffel (Tatonka!), älg och hjort.  Senare anländer vi till Mormondelstaten Utah och ta en kort rundtur i deras huvudstad, Salt Lake City. Brigham Youngs anhängare byggde en av de bäst planerade städerna i landet. Se State Capital byggnaden och besök berömda Temple Square och Tabernaklet innan ankomst till hotellet för kvällen. Får vi föreslå middag på taket av restaurang med panoramautsikt över Temple Square (tillval)? Övernattning i Salt Lake City.

Dag 13: SALT LAKE CITY - BRYCE CANYON
Fortsätt idag till spektakulära Bryce Canyon, där en tur genom en flerfärgad värld av sandstensspiror och torn, som kallas "hoodoos", blända ögat. I kväll, om vädret tillåter, titta noga upp mot den spektakulära natthimlen fylld med glittrande stjärnor och lysande konstellationer och doften av furu från lägereldar. Övernattning i Bryce Canyon.

Dag 14: Bryce Canyon - Lake Powell - Grand Canyon - FLAGSTAFF
Lämna Bryce Canyon om morgonen och res till fantastiska Lake Powell, där kristallklart vatten slår mot de röda klipporna vid canyonväggarna. Lake Powell är den näst största konstgjorda sjön i Amerika, och en i en serie av sjöar som bildats genom uppdämning av Coloradofloden. Sedan blir det ett besök i kolossala Grand Canyon National Park, ett av de sju stora naturliga underverk i världen. Stanna vid kanjonkanten för till fullo uppleva den kilometerdjupa dalens branta  raviner, stigande spiror, slocknade vulkaner och nedanför kanten, den slingrande Coloradofloden. Övernattning i Flagstaff, ett berömt stopp på historiska Route 66. Övernattning i Flagstaff..

Dag 15: Flagstaff - SELIGMAN / ROUTE 66 - LAS VEGAS
i dag lämnar vi Flagstaff och reser vidare till Las Vegas, världens bländande nöjeshuvudstad. Längs vägen passerar vi  genom Seligman, en stad byggd längs den berömda Route 66 som ser ut som om tiden hade stannat för sextio år sedan. Resten av dagen är fri tid för dig att utforska den berömda Las Vegas Strip. Övernattning i Las Vegas.

Dag 16: Las Vegas - Mojaveöknen - BEVERLY HILLS - LOS ANGELES
Åk till Los Angeles via Mojaveöknen, där världens högsta termometer, på 134 fot (41 meter) finns.  Klungor av unika Joshua träd står i det bergiga landskapet. Vid ankomst till Los Angeles kan du njuta av en tur genom City of Angels inklusive Hollywood, Sunset Strip och delar av Beverly Hills, varefter turen avslutar.
 

Info! Vänligen kontakta resebyrån för information om priset.

karta för resan På väg till Hollywood, USA

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_free_result() in /home/american/public_html/tour/tour.php:406 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/american/public_html/tour/tour.php on line 406